Meistä

Hei, tervetuloa tutustumaan hallituksen jäseniin. Alla lyhyet kuvaukset meistä ja kiinnostuksen kohteistamme.

Taina Kultanen, hallituksen puheenjohtaja

Vaikka koiria ollut aina, niin verratten uusi pk-harrastaja. Kotona tällä hetkellä kolme koiraa joista kaksi saksanpaimenkoiria Aida ja Simo. Kolmas on sekarotuinen häirikkö Luna. Aida ja Luna ei harrasta tavoitteellisesti muuta kun ruuan kerjäämistä ja sohvan valtausta, vieläpä ihan voittajaluokka tasolla. Mutta Simon kanssa harrastetaan tällä hetkellä tottista ja jälkeä.
Meillä ei treenata verenmaku suussa, tärkeintä että koirillakin on kivaa.

Tarja Svahn, yhdistyksen sihteeri

• Koirat ovat kuuluneet elämääni jo vuosikymmenien ajan.
  • Palveluskoiratoimintaan mukaan lähtiessäni harrastuskaverinani oli saksanpaimenkoira.
  • Pk-lajeista tulokset suojelussa ja jäljellä
  • Harrastus jatkuu kolmen nuoren saksanpaimenkoirapojan kanssa. Uutena kohteena näyttelyt.
  • Koulutusohjaajan kurssi suoritettu v.2015.
  • Tulen mielelläni treenikaveriksi.

Raine Toikka, hallituksen jäsen

• Tällä hetkellä talouteeni kuuluu kaksi saksanpaimenkoiranarttua, eläkeläinen sekä nuorempi ”lady”, jonka kanssa kilpailen jäljellä III-luokassa. Hakua olemme aloitelleet n. vuosi sitten.
  • Pitkän linjan harrastaja. Ensimmäisen ”sakemannin” sain elokuussa -85. Matkan varrella yhteistä elämää kanssani on taivaltanut seitsemän saksanpaimenkoiraa. Kaksi niistä on ollut myös työkavereinani vartiointitehtävissä.
  • Tuloksia useamman koiran kanssa jäljeltä.
  • Minusta saa seuraa treeneihin. Olen mielelläni mukana.

Tomi Suominen, hallituksen jäsen

• Laumaani kuuluu tällä hetkellä nuori ja energinen saksanpaimenkoiranarttu, jonka kanssa harjoitellaan tottista ja jälkeä.